CUSTOM MADE KLEDIJ BIJ PROSAFCOCustom-made werkkledij, ook wel bekend als op maat gemaakte werkkleding, verwijst naar werkkleding die specifiek wordt ontworpen en vervaardigd volgens de individuele wensen en specificaties van een bedrijf of organisatie. In plaats van standaardkleding van de plank te kopen, wordt bij custom-made werkkledij elk aspect van het kledingstuk aangepast aan de behoeften en voorkeuren van de klant.

Dit kan verschillende elementen omvatten, zoals het ontwerp, de stofkeuze, de kleur, de pasvorm en de functionaliteit van de kleding. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld kiezen uit een scala aan stoffen, waaronder materialen die specifiek zijn ontworpen voor bepaalde werkomstandigheden, zoals waterdicht materiaal voor buitenwerk of vlamvertragende stoffen voor werknemers in de industrie.
VOORDELEN VAN CUSTOM MADE WERKKLEDIJ
VEILIGHEID: 
Het is belangrijk dat kledij voldoende voldoet aan de veiligheidsnormen. 
Door custom-made kledij kan men verschillende normen combineren om zo de ultieme bescherming te bieden aan de werknemers.
PASVORM/ ERGONOMIE: 
Dit spreekt voor zich broeken die te kort/lang of te wijd/ te smal is kunnen eenvoudig aangepast worden. 
Bij gewone werkkledij zitten de kniebeschermers vaak niet meer op de juiste plek. 
Door middel van maatwerk  wordt dit allemaal aangepast op wens van de klant.
FUNCTIONALITEIT: 
Verschillende sectoren hebben verschillende behoeftes. Maar vaak spelen de gewone merken hier niet genoeg op in. 
Door custom-made kledij kan de werknemer echt beslissen waar hij bepaalde zakken, ritsen, lussen, ... nodig  heeft en dit bevordert niet alleen de werksnelheid maar ook te tevredenheid van de werknemers.
DUURZAAMHEID: 
Door op strategische plekken die vatbaar zijn voor scheuren extra bescherming toe te voegen verhoogt men de levensduur van de kledij.


TAL VAN MOGELIJKHEDENEXTRA REFLECTIE 
STOFKEUZE
VOLGENS HUISSTIJL
EXTRA TOEVOEGINGEN


HOE GAAN WE TE WERK?1. WENSEN EN BEHOEFTEN BEPALEN


Jouw specifieke behoeften als klant staan centraal bij ons. We nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek waarin we de tijd nemen om te bepalen welke eisen jouw sector stelt. Dit kan bijvoorbeeld hittebescherming zijn of verhoogde zichtbaarheid.

Naast de functionaliteit wordt ook  de uitstraling van de werkkleding verder besproken. Voor ons is het belangrijk dat de identiteit van uw bedrijf weerspiegelt wordt in de bedrijfskledij.

Waar moet je allemaal aan denken?

  • In welke sector bevindt u zich?
  • Aantal dragers?
  • Huisstijl
  • Normering veiligheidskledij
  • Welke eigenschappen wilt u? Extra zakken? Verstevigde knieën? ... 
2. ONTVANG EEN OFFERTE

Nadat we samen alle mogelijkheden besproken hebben, wordt er een eerste offerte opgesteld door ons. Zo geven we u een richtlijn op vlak van prijs en wachttijd. 
3. DRAAGTEST EN PASSESSIES


Om ervoor te zorgen dat de werkkleding voldoet aan alle eisen, komen wij langs met test sets voor een draagtest en passessie. Tijdens deze sessies kunnen werknemers de kleding passen en feedback geven. Is er voldoende bewegingsruimte? Is de broek niet te lang?

Na de passessie is er een feedbackmoment voorzien waarin we de tijd nemen om te luisteren naar alle opmerkingen van je werknemers. Dit kan gaan om kleine aanpassingen of grotere wijzigingen van het ontwerp.


4. OPTIMAAL STOCKBEHEER


Met een magazijn van 16000m² in onze HQ en een permanente ploeg om alles te verwerken, hoef je je geen zorgen te maken wat betreft stockbeheer. Dat doen wij voor jou. Uiteraard kan je met jou vertegenwoordiger afstemmen hoe je graag jouw orders laat doorkomen. 
5. PERSOONLIJKE OPVOLGING


Gedurende het hele proces wordt u ondersteund en geïnformeerd. Na de eerste gesprekken blijven we nauw in contact om ervoor te zorgen dat alles vlot verloopt. U kan op elk moment feedback geven zodat we aanpassingen tijdig kunnen doorvoeren.

Na de productie blijven we ook beschikbaar voor vragen of suggesties, ook nadat de kledij is bezorgd. REALISATIES IN SAMENWERKING MET DE RUYCK, TOPSPELER BINNEN DE CUSTOM MADE WERKKLEDIJ
Laden
Laden