This website uses cookies to enhance your experience.

Prosafco neemt Baert Veilig over

Tuesday, December 8, 2015
Graag informeren wij u over een belangrijke beslissing van de bedrijven Prosafco en Baert Veilig.

None

Geachte relatie,

Graag informeren wij u over een belangrijke beslissing van de bedrijven Prosafco en Baert Veilig.

Wegens tegenvallende financiële resultaten is Baert Veilig niet langer in staat om de bedrijfsactiviteiten zelfstandig voort te zetten. Sinds maandag 30 november 2015 was de vennootschap Baert Veilig dan ook in faling.

Op 4 december 2015 heeft Prosafco NV o.a. het cliënteel en personeel van Baert Veilig overgenomen, met als doel de PBM-activiteiten verder uit te bouwen (PBM: persoonlijke beschermingsmiddelen).

Deze stap brengt op de eerste plaats de continuïteit terug in de samenwerking tussen u en Baert Veilig. Vervolgens zijn we ervan overtuigd dat deze wending u ook opportuniteiten zal brengen.

Prosafco, die als gespecialiseerde distributeur in PBM's een uitgesproken groeistrategie hanteert, vond in Baert Veilig een geschikte partij. Zijn product portfolio, technische competentie en cliënteel vormen in dit kader een zeer grote toegevoegde waarde voor Prosafco.
Ook geografisch is Baert Veilig een “perfect match”. Prosafco die naast zijn hoofdzetel in Roeselare ook een vestiging in Hasselt en Beerse heeft, hecht heel veel belang aan een lokale aanwezigheid om een nog betere dienstverlening en interactie met de klanten te hebben. Met Baert Veilig in Elversele wordt dit verder ingevuld.


Prosafco

Staat voor kwaliteit en service. Door onze jarenlange ervaring (> 30 jaar) en ons vakmanschap vormt Prosafco dan ook dé garantie voor veiligheid op de werkvloer. Op het vlak van logistieke performantie en technische competenties is Prosafco toonaangevend in de sector.
Het onderstreept sterk de klantennabijheid, maar investeert evenzeer in e-businessoplossingen waarmee het zich onderscheid in zijn sector.
 


Samen bouwen aan de toekomst

De eerste dagen en weken zullen we heel wat inspanningen leveren om voor u de overgang zo goed mogelijk te laten verlopen.  Er wordt overgegaan op het ERP-systeem van Prosafco, wat mogelijks wel wat uitdagingen met zich zal meebrengen. Maar het is ons hoofddoel dit te realiseren zonder dat u daar veel hinder van ondervindt.
 
Een projectteam met vertegenwoordiging uit beide bedrijven zal de integratie tijdens de komende  weken realiseren. Het is de absolute prioriteit om hierbij de continuïteit voor de klanten van beide partijen te garanderen.
Wij zijn er van overtuigd dat de synergiën tussen Prosafco en Baert Veilig op alle vlakken onze samenwerking met u in de toekomst nog zullen versterken.

Loading
Loading