This website uses cookies to enhance your experience.
 

OOGBESCHERMING OP MAAT


U vindt bij Prosafco de meest diverse veiligheidsbrillen met een volledig gamma van brilmonturen: van overzetbrillen en ruimzichtbrillen tot antidampbrillen. Hierbij zijn wij ook perfect in staat om een optische correctie in te bouwen, zodat uw werknemers altijd over een maximaal visueel comfort beschikken. Mensen die een bril op sterkte nodig hebben kun je niet laten kiezen tussen ofwel beschermd werken zonder goed te zien, of werken terwijl ze zien maar zonder bescherming. Voor deze mensen voorzien we veiligheidsbrillen met glazen op sterkte. Hiervoor werken we samen met gediplomeerde opticiens doorheen Vlaanderen.

ADEQUATE OPTISCHE METING

Wij zorgen voor een adequate optische meting en oplevering bij u on-site. 
 

GEHOORBESCHERMING OP MAATNatuurlijk bieden wij een uitgebreid standaardgamma aan op het vlak van gehoorbescherming. Maar net zo goed zorgen wij voor op maat gemaakte producten (otoplastieken) voor een maximale beveiliging bij bv. geluidspieken of langdurige blootstelling. Mensen die om – ongeacht welke reden – gehoorbescherming op maat nodig hebben, kunnen bij ons ook terecht. We werken hiervoor samen met gediplomeerde audiologen. De oorschelp wordt gevuld met afdrukmateriaal, er wordt een afdruk genomen en vervolgens wordt een oordop afgeleverd die perfect op maat van de persoon gemaakt is. Persoonlijker kan niet! 
 

VOETBESCHERMING OP MAAT


Standaard veiligheidschoenen geven een uitstekende bescherming, maar door hun specifieke eigenschappen zijn ze moeilijk aan te passen aan de leest van de werknemer.

WERKSCHOENEN OP MAAT

Prosafco levert werkschoenen op maat zodat uw werknemers ergonomisch en comfortabel kunnen functioneren. Onze knowhow, materialenkennis en medische expertise zijn hierbij unieke troeven. Dankzij partnerships met podologen en onze brede kennis en opgebouwde ervaringen hebben we een oplossing voor elk mogelijk voetenprobleem. Dit gaat van orthopedische steunzolen tot podologische correctiezolen. En wanneer dit niet (meer) volstaat, kunnen we ook volledig orthopedische veiligheidsschoenen aanbieden.

Heb je weinig tijd ? Dan komen we gerust ter plaatse voor de maatopname en/of het looponderzoek. Dit doen we met onze pasbus. 
 
Loading
Loading