Prosafco neemt Outfit Factory over

Tuesday, July 10, 2018
Op donderdag 28/06/2018 heeft Prosafco NV de vennootschap Outfit bvba overgenomen.

Lees alle info over de fusie HIER.


Prosafco, die als gespecialiseerde distributeur in persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) een uitgesproken groeistrategie hanteert, vond in het team van The Outfit Factory een uiterst geschikte partij. De technische competentie en cliënteel vormen in dit kader een zeer grote toegevoegde waarde voor Prosafco.

Ook geografisch is The Outfit Factory een perfecte aanvulling. Prosafco die naast zijn hoofdzetel in Roeselare ook vestigingen in Hamme, Beerse, Hasselt en Bree heeft, hecht heel veel belang aan lokale verankering om een nog betere dienstverlening en interactie met de klanten te hebben. Met de vestigingen van The Outfit Factory in Borsbeek en Lier versterken we onze aanwezigheid in de provincie Antwerpen.

Verder streven beide bedrijven naar een optimale klantgerichtheid en kwaliteit op vlak van productaanbod en dienstverlening. Deze eigenschappen vormen al jaren de solide basis in onze samenwerking met u en blijven ook de belangrijkste ingrediënten van onze samenwerking in de toekomst.

Lees alle info over de fusie HIER.
Loading
Loading