This website uses cookies to enhance your experience.

Werken bij Prosafco


Welkom bij Prosafco! Als toegewijde professionals geloven we bij Prosafco dat ons succes afhangt van de kwaliteit van onze medewerkers. Daarom streven we er voortdurend naar om de beste talenten aan te trekken en te behouden. Op deze pagina kun je alles ontdekken over ons bedrijf, onze cultuur en ons dynamische team.

Bij Prosafco investeren we in onze employer branding en bieden we een stimulerende werkomgeving waar onze medewerkers kunnen groeien en bloeien. We geloven in een open communicatie, teamwork en respect voor elkaar. Onze missie en waarden, respect, teamwerk, transparantie, en enthousiasme, vormen de basis van ons bedrijf en bepalen hoe we werken en omgaan met onze klanten en collega's.

We zijn voortdurend op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde mensen om ons team te versterken en onze ambities te verwezenlijken. Ben jij op zoek naar een uitdagende en dynamische werkomgeving waar je jezelf kunt ontwikkelen? Lees dan verder en ontdek wat Prosafco te bieden heeft als werkgever.
DIT IS WAT ONZE COLLEGA’S VAN ONS VINDEN:

Scroll hier door enkele van onze testimonialsWaarom werken bij Prosafco?


Dit is wat wij jou kunnen bieden

Feedback


Bij Prosafco krijgen medewerkers regelmatig feedbackmomenten om prestaties te bespreken en professionele ontwikkeling te ondersteunen. Eén-op-één gesprekken met leidinggevenden worden georganiseerd en stimuleren ook collegiale feedback. 

Opleidingen

Bij Prosafco bieden we diverse interne en externe opleidingen, workshops en trainingen aan om de professionele ontwikkeling van onze medewerkers te ondersteunen, ongeacht hun niveau of ervaring. 

Teamwerk

Bij Prosafco hechten we veel belang aan teamwork en open communicatie. Onze diverse en getalenteerde medewerkers werken samen om gemeenschappelijke doelen te bereiken en klanttevredenheid te verhogen. 

Doorgroeien

Bij Prosafco zijn we toegewijd aan het bieden van kansen voor professionele groei en ontwikkeling. We streven ernaar om onze medewerkers te ondersteunen bij het bereiken van hun volledige potentieel door middel van diverse doorgroeimogelijkheden en persoonlijke begeleiding. 


Waar staat Prosafco voor?

'Wij helpen mensen dag na dag letselvrij thuis te komen' is de visie van Prosafco. Hiermee tonen wij aan dat wij niet alleen kwalitatieve werkkleding en schoenen aanbieden, maar ons ook specialiseren in PBM's.

Wat zijn PBM's? 
PBM's staat voor Persoonlijke Beschermingsmiddelen, en verwijst naar verschillende soorten uitrusting die worden gebruikt om mensen te beveiligen in risicovolle werkomgevingen. Voorbeelden van PBM's zijn helmen, veiligheidsbrillen, gehoorbescherming, ademhalingsmaskers, veiligheidsschoenen en handschoenen. Deze beschermingsmiddelen worden gebruikt om werknemers te beschermen tegen blootstelling aan gevaarlijke stoffen, machines, of andere risicovolle elementen op de werkplek. Het gebruik van PBM's is daarom van cruciaal belang om de veiligheid en gezondheid van werknemers te waarborgen en hun welzijn te bevorderen.
Wij helpen vakmensen dag na dag letselvrij thuis te komen
Meer weten over waar Prosafco voor staat?
Bekijk Missie & Waarden


ONTDEK AL ONZE LOCATIES


Bekijk hier welke vacatures er momenteel zijn en misschien vind jij wel jouw nieuwe droomjob in een van onze locaties!Hoe verloopt jouw sollicitatie bij Prosafco?

Bekijk hier ons aanwervingsproces
Blijf niet met vragen zitten! Contacteer ons!


al onze vacatures vind je hier:


Maak van klanten fans en straal als Sales medewerker!
Ben jij een gepassioneerde verkoper die houdt van uitdagingen? Dan is Prosafco op zoek naar jou! Als toonaangevende speler in de sector bieden wij een enthousiaste werkomgeving waarin je je commerciële vaardigheden kunt ontwikkelen en uitblinken. Dus, ben je klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen? Bekijk dan snel onze vacatures in sales functionaliteiten!

Ontdek de geheimen van retail en word een expert als shopmedewerker bij Prosafco! 

Momenteel zijn wij op zoek naar een shopmedewerkers (m/v) voor onze vestiging te Roeselare. Jouw job bestaat erin aan de hand van ruime vakkennis, waarvoor je een uitgebreide opleiding krijgt, de klant de juiste producten aan te bieden.Ontdek de geheimen van retail en word een expert als shopmedewerker bij Prosafco! 

Momenteel zijn wij op zoek naar 2 shopmedewerkers (m/v) voor onze vestiging te Bree. Jouw job bestaat erin aan de hand van ruime vakkennis, waarvoor je een uitgebreide opleiding krijgt, de klant de juiste producten aan te bieden.

Ben jij onze nieuwe Administratieve rockster?
Op zoek naar een administratieve carrière bij een innovatief bedrijf? Prosafco is op zoek naar enthousiaste kandidaten die hun vaardigheden willen toepassen op verschillende administratieve functies, waaronder boekhouding, klantenservice en logistiek. Als onderdeel van ons team krijg je de kans om je professioneel te ontwikkelen en te groeien binnen een stimulerende werkomgeving. Dus waar wacht je nog op? Bekijk onze vacatures en solliciteer nu!
Wij zijn momenteel op zoek naar een HR Business Partner.

Je verantwoordelijkheden:
  • Je maakt een jaarlijks businessplan op binnen het kader van de lange termijn business-strategie van Prosafco en vertaalt deze naar concrete acties, dewelke je nauwkeurig opvolgt en waarover je rapporteert aan de hand van KPI’s in de HR Balanced Score Card
  • Je zorgt voor de continuïteit en de strategische invulling van de workforce door een sterke employer branding, een toekomstgerichte invulling van de vacatures en een motiverende onboarding van nieuwkomers
  • Je bent het aanspreekpunt en de inspirator voor de leiderschapsontwikkeling van onze people managers
  • ...

Vorm de toekomst van Logistiek bij Prosafco
Op zoek naar een uitdagende carrière in de logistiek? Als onderdeel van ons team krijg je de kans om je vaardigheden toe te passen op een breed scala aan logistieke functies, waaronder transport, magazijnbeheer en planning. Solliciteer vandaag nog en ontdek de mogelijkheden bij Prosafco!

WORD ONZE SUPERHELD VAN DE LOGISTIEK ALS ORDERPICKER BIJ PROSAFCO! 

Bij Prosafco nv zijn we regelmatig op zoek naar een orderpicker/magazijnier om ons team te versterken.

Voornaamste taken:
  • Het verplaatsen van goederen van en naar magazijnlocaties en deze correct registreren in het ERP-systeem.

  • Het administratief verwerken van de inslag en de uitslag van de goederen en voorzien van de vereiste documenten.

  • Visuele inspectie van de goederen die men behandelt.

  • ...
Spontaan solliciteren? Ook dat kan!

Bij Prosafco doen we meer dan enkel het verkopen en adviseren van werkkleding en PBM's.
Misschien is een job in administratie, logistiek, of sales wel iets voor jou. Stuur ons een spontane sollicitatie 
en misschien zien wij jou binnenkort wel in een van onze vestigingen!
Solliciteer
Loading
Loading