This website uses cookies to enhance your experience.

Prosafco neemt T.V.D. over

Friday, October 16, 2015
Met trots informeren wij u over een belangrijke beslissing van de bedrijven Prosafco en TVD.
Vanaf 14 oktober 2015 neemt Prosafco NV de vennootschap TVD NV over.

None

Prosafco, die als gespecialiseerde distributeur in persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) een uitgesproken groeistrategie hanteert, vond in TVD een uiterst geschikte partij. Zijn productportfolio, technische competentie en cliënteel vormen in dit kader een zeer grote toegevoegde waarde voor Prosafco.

Ook geografisch is TVD een “perfect match”. Prosafco die naast zijn hoofdzetel in Roeselare ook een vestiging in Hasselt heeft, hecht heel veel belang aan een lokale aanwezigheid om een nog betere dienstverlening en interactie met de klanten te hebben. Met TVD in Beerse wordt dit verder ingevuld.

Verder hebben beide bedrijven een familiaal en lokaal karakter en streven ze voortdurend naar een optimale klantgerichtheid en kwaliteit op het gebied van productaanbod en dienstverlening. Deze eigenschappen vormen al jaren de solide basis in onze samenwerking met u en blijven ook de belangrijkste ingrediënten van onze samenwerking in de toekomst.


Prosafco

Staat voor kwaliteit en service. Door onze jarenlange ervaring (> 30 jaar) en ons vakmanschap vormt Prosafco dan ook dé garantie voor veiligheid op de werkvloer.  Op het vlak van logistieke performantie en technische competenties is Prosafco toonaangevend in de sector. Het onderstreept sterk de klantennabijheid, maar investeert evenzeer in e-businessoplossingen waardoor het zich onderscheidt in zijn sector. Meer info kan u op deze site vinden.


TVD

TVD is gespecialiseerd in persoonlijke beschermingsmiddelen van "kop tot teen", aangepast aan de meest uiteenlopende werkomstandigheden en is daarenboven invoerder én verdeler van een aantal bekende en kwaliteitsvolle merken. De klanten van TVD zijn zowel wederverkopers als eindgebruikers voor wie ze telkens een vlekkeloze dienstverlening op punt stellen. Meer info over TVD op TVDNV.be.


Samen bouwen aan de toekomst

Een projectteam met vertegenwoordiging uit beide bedrijven zal de integratie tijdens de komende maanden realiseren. Hierbij wordt het garanderen van de nodige continuïteit voor de klanten van beide partijen vanaf 14 oktober 2015 een absolute prioriteit. De bestaande processen blijven in voege voor beide bedrijven.  Wij zullen U voldoende op voorhand informeren in geval van wijziging ten gevolge van de integratie.
Wij zijn er beiden van overtuigd dat de synergiëen tussen Prosafco en TVD op alle vlakken onze samenwerking met u in de toekomst nog zullen versterken.
In het geval van vragen kan u steeds terecht bij uw bestaande contactpersonen en/of op het specifieke e-mailadres communicatie@prosafco.be.
Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Michel Waumans
Gedelegeerd Bestuurder / CEO
Prosafco nv
Paul Van De Ven
Gedelegeerd Bestuurder
TVD nv

Loading
Loading