Werken bij Prosafco


Prosafco spontane sollicitaties

Prosafco Orderpicker

Bij Prosafco nv zijn we regelmatig op zoek naar een orderpicker/magazijnier om ons team te versterken. 

Read more
Prosafco Shopmedewerker Outfit Factory Borsbeek

The Outfit Factory by Prosafco is een bruisende onderneming, waar medewerkers samenwerken aan één doel: eigentijdse werkkledij en reclameoutfits aanbieden, met een ruime keuze voor ieders smaak en elk budget waarbij kwaliteit en klantentevredenheid hoog in het vaandel worden gedragen. “We fashion YOUR team!” is onze leuze, teamwork is hierbij onze belangrijkste keuze.

Read more
Prosafco Customer service medewerker Lier

Momenteel zijn wij op zoek naar een Customer service medewerker (m/v), met onze shop te Lier als uitvalbasis.

Onze regionale klanten zijn KMO’s en zelfstandigen die werkkledij, representatiekledij, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) nodig hebben om hun beroep op een veilige manier te kunnen uitoefenen. Onze medewerkers bieden aan de hand van hun ruime vakkennis de klant de juiste producten aan. Klanten kunnen kiezen om kledij, schoenen en PBM’s te komen passen en te beleven in onze shop of deze te laten leveren op hun bedrijf.

Read more
Prosafco Shopmedewerker Hamme

Mensen zijn de essentie van een organisatie. Onze werknemers en hun expertise maken van Prosafco een toonaangevend bedrijf in de werkkledij en PBM sector.
Bij Prosafco hebben we een duurzaam personeelsbeleid. Het investeren in onze mensen zorgt ervoor dat Prosafco zijn doelstellingen kan verwezenlijken. Op vandaag bestaat onze organisatie uit een 100 tal medewerkers en 7 shops (Antwerpen, Lier, Beerse, Hasselt, Bree, Roeselare en Hamme) in heel Vlaanderen.

Momenteel zijn wij op zoek naar een shopmedewerker (m/v) voor onze vestiging te Hamme.

Read more