Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience.
Prosafco werd geselecteerd voor het W-Vl. Charter Duurzaam Ondernemen, een programma waaraan bedrijven vrijwillig kunnen intekenen. Daarvoor dienen ze rond 10 duurzaamheidsthema’s acties voor te stellen die elk jaar door een commissie van externe deskundigen worden geëvalueerd.

Duurzame inzetbaarheid van werknemers:  met adviezen en innovatieve oplossingen dragen wij ons steentje bij in de gezamenlijke verantwoordelijkheid, om werknemers veilig en gezond, langer aan de slag te kunnen houden.

Prosafco wil duurzaamheidsprincipes nog explicieter opnemen in zijn bedrijfsvoering: in alle bedrijfsprocessen en bij alle beslissingen worden niet alleen economische maar ook sociale en ecologische aspecten in overweging genomen. Zodoende wil het bedrijf zijn verdere groei en ontwikkeling baseren op het respect en vertrouwen dat het opbouwt en dat het voor alle belanghebbenden (‘stakeholders’) wil blijven verdienen:
  • De aandeelhouders verwachten niet alleen dat er winst gemaakt wordt, maar eveneens dat het bedrijf een langetermijnvisie heeft en de groei bestendigt in een sfeer van maatschappelijke verantwoordelijkheid.
  • De werknemers vinden hun loon belangrijk, maar ook elementen als arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden en sfeer. Onze waarden zijn: EnthousiasmeTeamworkTransparantie en Respect
  • Als toonaangevend bedrijf in België, een betrouwbare partner te zijn voor al onze klanten in het beschermen van hun medewerkers in de werkomgeving.
  • Omwonenden, milieuoverheden en milieuorganisaties verwachten dat onze producten en onze service het milieu maar een minimum aan hinder en schade berokkenen.
Elke stakeholder heeft vanuit zijn specifieke waarden een bepaald verwachtingspatroon. Ieder vooropgesteld doel is voor ons een uitdaging die wij in een open sfeer en met respect voor iedereen, trachten te realiseren.
Bekijk het certificaat hier (2014).
Bekijk het certificaat hier (2015).
Bekijk het certificaat hier (2016).
Bekijk het certificaat hier (2017).
Bekijk het certificaat hier (2018).
Bekijk het certificaat hier (2019).
Bekijk het certificaat hier (2020).
Bekijk het certificaat hier (2021).
Bekijk het certificaat hier (2022).
(Om dit bestand te openen is Acrobat Reader vereist.)
Chargement en cours
Chargement en cours