Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience.

Prosafco neemt Nancy's Work Wear over

mardi 28 juin 2016
Nancy’s Work Wear en Prosafco brengen u met trots belangrijk nieuws vanuit de markt van de werkkledij en persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm’s). Deze week hebben beide bedrijven beslist om samen verder te gaan en neemt Prosafco de activiteiten van Nancy’s Work Wear (NWW) over.

None

Prosafco, die onlangs  via de overname van Baert Veilig zijn aanwezigheid in de regio van het Waasland uitdrukkelijk op de kaart zette, ziet met NWW zijn activiteiten in de regio nog intensiever worden en zo zelfs uitbreiden tot in het Scheldeland en daarbuiten.
Lokale verankering en toegankelijkheid is voor Prosafco van groot belang en hierbij is het team van Nancy en Christof een ware versterking. Via Prosafco kunnen ze beroep doen op een sterke administratieve en logistieke werking waardoor ze zich verder volledig kunnen inzetten op hun ultieme dienstverlening en klantenrelatie. Ook hun kennis, ervaring en technische competenties zijn voor Prosafco van groot belang.
Verder hebben zowel Prosafco als NWW een familiaal en lokaal karakter en streven ze voortdurend naar een optimale kwaliteit op het gebied van service, product en klantentevredenheid.
Deze eigenschappen vormen al jaren de solide basis in onze samenwerking met u en blijven ook de belangrijkste ingrediënten van onze samenwerking in de toekomst.

PROSAFCO
Door onze jarenlange ervaring (> 30 jaar) en ons vakmanschap vormt Prosafco dan ook dé garantie voor veiligheid op de werkvloer.  Op het vlak van logistieke performantie en technische competenties is Prosafco toonaangevend in de sector. Het onderstreept sterk de klantennabijheid, maar investeert evenzeer in  e-businessoplossingen waardoor het zich onderscheid in zijn sector.

NANCY’S WORK WEAR
NWW is net zoals Prosafco gespecialiseerd in werkkledij en persoonlijke beschermingsmiddelen.
Met de huidige thuisbasis in Dendermonde strekt hun werkgebied zich in hoofdzaak op de as van Brussel, Gent tot Antwerpen. Met eenuitzonderlijke dienstverlening onderscheiden ze zich en maken ze het verschil voor de klant.

SAMEN BOUWEN AAN DE TOEKOMST VANUIT HAMME
Prosafco zal zijn activiteiten met Baert Veilig en Nancy’s Work Wear onderbrengen in een gloednieuw pand met een fantastische safety shop op Zwaarveld 59a te Hamme.
Een projectteam met vertegenwoordiging uit beide bedrijven zal de intrek en volledige integratie tijdens de komende maanden realiseren. Hierbij wordt het garanderen van de nodige continuïteit voor de klanten van beide partijen een absolute prioriteit.

De bestaande processen blijven voorlopig nog in voege voor beide bedrijven.  Wij zullen U voldoende op voorhand  informeren in geval van wijziging ten gevolge van de integratie.
Wij zijn er beiden van overtuigd dat de synergiën tussen Prosafco en Nancy’s Work Wear op alle vlakken onze samenwerking met u in de toekomst nog zullen versterken.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.
 
Michel Waumans                                               Nancy & Christof
Gedelegeerd Bestuurder / CEO                             Zaakvoerders
Prosafco nv                                                        Nancy’s Work WearChargement en cours
Chargement en cours