Welkom op Prosafco.be


U werd doorverwezen naar deze pagina via Outfit Factory:Hier vindt u alle artikelen van Outfit Factory, maar nog veel meer. +9000 artikelen online!
ONZE TOPMERKEN
FUSIE PROSAFCO & OUTFIT FACTORY

Sinds juli 2018 maakt OUTFIT FACTORY deel uit van de PROSAFCO groep. Al 5 jaar werken we samen aan een optimale integratie van de 2 bedrijven en
donderdag 01/07/2021 ging de vennootschap Outfit BV dan ook officieel over op Prosafco NV.

DIT VERANDERT ER VOOR U ALS KLANT OF LEVERANCIER VAN OUTFIT FACTORY:

 • Offertes, orderbevestigingen, leverbons en facturen krijgen een Prosafco look & feel.
 • Onze websites www.outfitfactory.be, www.snickersshop.be en www.companyfashion.be gingen einde 2022 offline en werden www.prosafco.be
 • Op deze documenten zal ook het BTW- en rekeningnummer van Prosafco terug te vinden zijn.
 • Firmagegevens Prosafco NV:
  Ovenhoek 2, 8800 Roeselare
  BTW BE0896.106.685
  Rekeningnummer: BE55 3701 1576 5244

WAT VERANDERT ER NIET:

 • Uw huidige contactpersoon.
 • De naam OUTFIT FACTORY en het logo blijven voorlopig nog bestaan.
 • Onze service. Sterker nog, elke dag proberen we deze te finetunen en te verbeteren.  Suggesties en klachten mogen nog steeds naar webshop@prosafco.be worden gestuurd.

VRAGEN?

Voor vragen over deze fusie contacteer de integratie verantwoordelijke Tim Claes op tim.claes@prosafco.be of bel 03 369 14 14.
 
Prosafco, die als gespecialiseerde distributeur in persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) een uitgesproken groeistrategie hanteert, vond in het team van The Outfit Factory een uiterst geschikte partij. De technische competentie en cliënteel vormen in dit kader een zeer grote toegevoegde waarde voor Prosafco.
Ook geografisch is The Outfit Factory een perfecte aanvulling. Prosafco die naast zijn hoofdzetel in Roeselare ook vestigingen in Hamme, Turnhout, Hasselt en Bree heeft, hecht heel veel belang aan lokale verankering om een nog betere dienstverlening en interactie met de klanten te hebben. Met de vestigingen van The Outfit Factory in Borsbeek en Lier versterken we onze aanwezigheid in de provincie Antwerpen.
Verder streven beide bedrijven naar een optimale klantgerichtheid en kwaliteit op vlak van productaanbod en dienstverlening. Deze eigenschappen vormen al jaren de solide basis in onze samenwerking met u en blijven ook de belangrijkste ingrediënten van onze samenwerking in de toekomst. 


The 2 Outfit Factory shops blijven bestaan:Laden
Laden