Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.


SNICKERS WORKWEAR

Hét topmerk in de werkkleding sector. Comfort en kwaliteit staan voorop!  U vindt hier de ganse collectie.

Snickers Workwear ontwikkelt supermoderne werkkleding voor professionals. Zij ontwerpen functionele werkkleding in samenwerking met de mensen die er gebruik van maken en weten een fantastische pasvorm te combineren met duurzaam comfort en geavanceerde functionaliteit.

De missie van Snickers Workwear


Veeleisende professionals inspireren tot een slimmer en veiliger arbeidsleven.

Snickers Workwear is veel veranderd sinds het een klein Zweedse bedrijf was in de jaren zeventig dat werkkleding radicaal veranderde. Maar net als toen, richten we ons er vandaag de dag op om het werkzame leven beter, slimmer en veiliger te maken. Dat is de reden van ons bestaan.

Alles wat we doen is gebaseerd op onze eindgebruikers. Onze rol is om oplossingen te vinden die het voor hen eenvoudiger en beter maken en om hen en onze hele industrie te inspireren om beter, productiever en meer op de gebruiker gericht te worden.

We streven ernaar om elke dag grenzen te verleggen en voortdurend te proberen het concept van moderne werkkleding opnieuw te definiëren. Maar uiteindelijk gaat het er niet om wat Snickers Workwear doet, maar wat we onze gebruikers in staat stellen te doen.


Laden
Laden