Op vrijdag 20 september zal Prosafco uitzonderlijk gesloten zijn naar aanleiding van een teamactiviteit. Na bijna 10 jaar telt Prosafco 110 fantastische medewerkers die zich elke dag inzetten voor al onze klanten, relaties, partners en dit met de volle overtuiging om vakmensen dag na dag letstelvrij thuis te laten komen.

RESPECT – TEAMWORK – ENTHOUSIASME – TRANSPARANTIE

Vanuit onze waarden vinden we het dan ook belangrijk om eens met het volledige Prosafco team erop uit te trekken en ons klaar te stomen om u voor een volgende 10 jaar van dienst te zijn. Maandag 23/09 staan we terug klaar om u met een nog enthousiaster en sterker team verder te helpen!

Op vrijdag 20/09 is er geen orderingave en zullen ook geen zendingen vertrekken voor levering op maandag. We raden dan ook aan om die week uw dringende bestellingen voor donderdag 19/09 door te sturen. Uiteraard is de webshop altijd open, alsook staat op die dag onze teleservice partner klaar om dringende aanvragen te noteren. Zij zijn bereikbaar op het nummer +32 (0) 9 381 06 40.

Voor de leveringen op vrijdag, zijn er regelingen getroffen waardoor er ofwel de donderdag ervoor of de maandag erop zal geleverd worden.
Heeft u vragen naar aanleiding van deze communicatie dan kunt u hiermee bij uw vaste contactpersoon terecht of stuurt u een mail op communicatie@prosafco.be