Sinds juli 2018 maakt OUTFIT FACTORY deel uit van de PROSAFCO groep. Al 2 jaar werken we samen aan een optimale integratie van de 2 bedrijven en op donderdag 01/07/2021 gaat de vennootschap Outfit BV dan ook officieel over op Prosafco NV.
 

Dit verandert er voor u als klant of leverancier van Outfit Factory:

Wat verandert er niet:

Vragen?

Voor vragen over deze fusie contacteer de integratie verantwoordelijke Tim Claes op tim.claes@prosafco.be of bel 03 369 14 14.

 

Prosafco, die als gespecialiseerde distributeur in persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) een uitgesproken groeistrategie hanteert, vond in het team van The Outfit Factory een uiterst geschikte partij. De technische competentie en cliënteel vormen in dit kader een zeer grote toegevoegde waarde voor Prosafco.

Ook geografisch is The Outfit Factory een perfecte aanvulling. Prosafco die naast zijn hoofdzetel in Roeselare ook vestigingen in HammeBeerseHasselt en Bree heeft, hecht heel veel belang aan lokale verankering om een nog betere dienstverlening en interactie met de klanten te hebben. Met de vestigingen van The Outfit Factory in Borsbeek en Lier versterken we onze aanwezigheid in de provincie Antwerpen.

Verder streven beide bedrijven naar een optimale klantgerichtheid en kwaliteit op vlak van productaanbod en dienstverlening. Deze eigenschappen vormen al jaren de solide basis in onze samenwerking met u en blijven ook de belangrijkste ingrediënten van onze samenwerking in de toekomst.

Lees de volledige aankondiging tot overname HIER terug.