Dikke Truiendag 2018: Van fleece naar sweater

None

De klimaatverandering is en blijft een belangrijk onderwerp. Vandaag, op 6/2 besteden we extra aandacht aan de klimaatproblematiek door de temperatuur van onze verwarmingstoestellen een graad of 2 minder te zetten. Het was uiteraard niet de bedoeling dat de mensen in de kou bleven zitten. Neen, iedere medewerker werd voorzien van een nieuwe, gepersonaliseerde sweater!
Doelstelling: bewust omgaan met de CO²-uitstoot door het aanbieden van een comfortabele en kwalitatieve werkkledij én door het informeren over de impact van fossiele grondstoffen. 
Als we de opwarming van de aarde willen beperken, dan moet 85% van de voorraad steenkool, olie en gas in de grond blijven zitten.  Het is de onze verbintenis om enkel de energie te verbruiken die we echt nodig hebben. En meteen een uitdaging voor iedereen.

Om het met de woorden van Macron te zeggen “Make our Planet great again”

Dikketruiendag 2018