Oogbescherming Prosafco

Oogbescherming op maat

U vindt bij Prosafco de meest diverse veiligheidsbrillen met een volledig gamma van brilmonturen: van overzetbrillen en ruimzichtbrillen tot antidampbrillen. Hierbij zijn wij ook perfect in staat om een optische correctie in te bouwen, zodat uw werknemers altijd over een maximaal visueel comfort beschikken.

Adequate optische meting

Wij zorgen voor een adequate optische meting en oplevering bij u on-site.

Oogbescherming Prosafco

Gehoorbescherming op maat

Natuurlijk bieden wij een uitgebreid standaardgamma aan op het vlak van gehoorbescherming. Maar net zo goed zorgen wij voor op maat gemaakte producten (otoplastieken) voor een maximale beveiliging bij bv. geluidspieken of langdurige blootstelling.

Opvolging en nazorg

Niet alleen voor het maatwerk, maar ook voor de opvolging en nazorg is Prosafco graag uw betrouwbare en professionele partner.

Voetbescherming Prosafco

Voetbescherming op maat

Standaard veiligheidschoenen geven een uitstekende bescherming, maar door hun specifieke eigenschappen zijn ze moeilijk aan te passen aan de leest van de werknemer.

Werkschoenen op maat

Prosafco levert werkschoenen op maat zodat uw werknemers ergonomisch en comfortabel kunnen functioneren. Onze knowhow, materialenkennis en medische expertise zijn hierbij unieke troeven.