Personalisatie

Personalisatie

Omdat werkkledij en veiligheidskledij ook deel uitmaken van het imago van een bedrijf, is personalisatie van textiel aan te raden. Op deze manier wordt werkkledij een soort uniform en krijgt het een dubbele functie : bescherming en publiciteit.

Meestal is het ook wenselijk dat textiel gelabeld wordt, zodat het na onderhoud of een wasbeurt opnieuw kan toegewezen worden aan de juiste werknemer. Dit labelen gebeurt door middel van barcodes en/of persoonsidentificatie.

Afhankelijk van het gebruik en het soort textiel kan het kledingstuk door zeefdruk, borduring of patch-technieken worden gepersonaliseerd.

We beschikken over een eigen atelier en werken ook met professionele partners, waardoor we snel en flexibel kunnen handelen. Dit zowel voor grote als kleine opdrachten.

Soorten personalisatie


Transfer bedrukking

Patch-emblemen

 

Transfer bedrukking werkt aan de hand van patch-emblemen die door middel van heat-sealmachines op kledij aangebracht worden. Afhankelijk van de gewenste uitvoering en het soort textiel kan er keuze worden gemaakt uit diverse soorten patch-emblemen, deze zijn bijzonder geschikt voor kleding met een kwalitatief hoog en representatief karakter.
De emblemen zijn voorzien van een unieke lijmlaag en kunnen gekleefd worden op diverse temperaturen op diverse stoffen. Van regenkledij, casualkledij… tot vlam vertragende kleding…

Meer info:

Borduren

Broderie

 

Borduren is een ambachtelijke techniek waarbij uw logo rechtstreeks op het artikel wordt genaaid.
Deze techniek is mogelijk op allerhande soorten kledij en heeft een aantal voordelen: zo creëert deze personalisering een volume-effect en mag geborduurde kleding op een hogere temperatuur gewassen worden dan bedrukte kledij. Daar uw logo rechtstreeks op het artikel genaaid wordt is er immers geen kwaliteitsverlies.
Borduren is arbeidsintensiever en impliceert een ietwat langere levertermijn, maar geeft een mooie uitstraling aan het textielstuk.
Het ontwerp of het logo wordt vooraf vertaald naar een borduurprogramma, waarbij de kosten afhangen van de afmetingen en het aantal steken.

Meer info:

Zeefdruk

Zeefdruk

 

Zeefdruk is de meest courante textieldruktechniek waar rechtstreeks op het textiel wordt gedrukt. Het principe van de zeefdruktechniek is vrij eenvoudig, een stuk fijn gaas van zijde, of polyester wordt over een raamwerk gespannen. Het zeefdrukraam wordt vervolgens voorzien van een lichtgevoelige laag die door middel van een positief film belicht wordt. De op het positief aanwezige donkere vlakken worden bij het ontwikkelen weggewassen zodat doorlatende plekken op het zeefdrukraam ontstaan, waar de inkt doorheen gedrukt wordt. Men brengt de inkt op het raam aan en smeert deze met behulp van een rakel uit, waardoor de vorm van de sjabloon op het te bedrukken voorwerp wordt afgedrukt. Deze techniek kan herhaald worden met verschillende kleuren en vormen die naast elkaar of over elkaar worden gedrukt. Zeefdrukinkt is goed dekkend; dit maakt dat ook gedrukt kan worden op donkere textiel.

Meer info:

 

arrowPromo packs

 

 

Contact


 

Neem contact met ons op voor meer informatie:
 

Bedrijfsnaam / Naam:


E-mailadres:


Stel hier uw vraag: