Untitled design (1).png

 

ORTHOPEDIE EN PODOLOGIE SERVICE VOOR DRAGERS VAN VEILIGHEIDSSCHOENEN

 

Wist je dat 10% van alle mensen aanpassingen nodig hebben aan hun schoenen, om comfortabel te kunnen werken? Velen regelen zelf inlegzolen in hun veiligheidsschoenen, maar hierdoor vervalt de certificering!

Prosafco biedt de mogelijkheid om aan veiligheidsschoenen orthopedische aanpassingen te laten doen, of er op maat gemaakte orthopedische of podologische zolen voor te leveren. Hierbij wordt het protocol van de schoenfabrikant strikt gevolgd, zodat de certificering geheel in orde blijft.

 

Voor alle werknemers die veiligheidsschoenen dragen:

Of

 

Werkwijze:

  1. De werkgever stuurt een bestelbon naar Prosafco, waarin opdracht gegeven wordt om de procedure in gang te zetten.
  2. De werknemer gaat naar een orthopedist of podoloog uit de lijst.  Sommige orthopedisten kunnen ook langs komen op de arbeidsplaats. Dit is niet mogelijk voor podologen, gezien zij biomechanisch onderzoek doen via geavanceerde meettoestellen.
  3. De orthopedist of podoloog levert ca 14 dagen later rechtstreeks op je bedrijf of via Prosafco.
  4. Prosafco zorgt voor de administratieve afhandeling.
  5. De conformiteitsverklaring en de gebruiksinstructie van de schoen en de zolen worden meegegeven met de eindgebruiker.

 

De kosten voor de zolen en de schoenen zijn ten laste van de werkgever (zie Codex over het welzijn op het werk - Boek IX.- Titel 2.– Art. IX.2-3. “Onverminderd de toepassing van artikel I.2-14, tweede lid, worden de PBM door de werkgever ter beschikking gesteld zonder kosten voor de werknemers”).

 

Contact:

Voor meer informatie, contacteer ons op: sales@prosafco.be