• Prosafco neemt Outfit Factory over

  Prosafco neemt Outfit Factory over
   

  Met trots informeren wij u over een belangrijke beslissing van de bedrijven Prosafco en OutFit Factory. Vanaf juli 2018 neemt Prosafco NV de Outfit Factory.

 • Prosafco neemt Stals & Co over

  Prosafco neemt Stals & Co over
   

  Met trots informeren wij u over een belangrijke beslissing van de bedrijven Prosafco en Stals & Co. Vanaf 27 februari 2017 neemt Prosafco NV de vennootschap Stals & Co over.

 • Gloednieuwe vestiging te Hamme

  Prosafco neemt Nancy's Work Wear over
   

  De winkels te Elversele en Baasrode komen samen in een gloednieuwe vestiging te Hamme

  Op 18 november 2016 opende Prosafco Hamme officieel haar deuren. De vestigingen uit Elversele (ex-Baert Veilig) en Baasrode ( ex-Nancy’s Work Wear) smelten samen en helpen u graag verder vanuit het Zwaarveld te Hamme.

 • Prosafco neemt Nancy's Work Wear over

  Prosafco neemt Nancy's Work Wear over
   

  Met trots informeren wij u over een belangrijke beslissing van de bedrijven Prosafco en Nancy's Work Wear.
  Nancy’s Work Wear en Prosafco brengen u met trots belangrijk nieuws vanuit de markt van de werkkledij en persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm’s). Deze week hebben beide bedrijven beslist om samen verder te gaan en neemt Prosafco de activiteiten van Nancy’s Work Wear (NWW) over.

 • Prosafco neemt Baert Veilig over

  Prosafco neemt Baert Veilig over
   

  Met trots informeren wij u over een belangrijke beslissing van de bedrijven Prosafco en Baert Veilig.
  Vanaf 04 december 2015 neemt Prosafco NV de vennootschap Baert Veilig over.

 • Prosafco neemt T.V.D. over

  Prosafco neemt T.V.D. over
   

  Met trots informeren wij u over een belangrijke beslissing van de bedrijven Prosafco en TVD.
  Vanaf 14 oktober 2015 neemt Prosafco NV de vennootschap TVD NV over.

 • Duurzaam ondernemen

  Prosafco Duurzaam Ondernemen
   

  Prosafco behaalt het certificaat Duurzaam Ondernemen via het Westvlaams Charter.

 • Nieuwe webshop

  Volledig nieuwe webshop wordt in gebruik genomen. Hiermee kunnen we onze klanten online laten bestellen en hebben we de technologie klaar die nodig is voor de nieuwe generatie.

 • Opening Safety Shop Hasselt

  In de zomer van 2013 opent Prosafco de safety shop in Hasselt om ook in daar in de regio een optimale dienstverlening te kunnen aanbieden.

 • Prosafco voor het eerst op Secura

  Prosafco op Securabeurs
   

  Prosafco staat op de veiligheidsbeurs in Brussel en dit met zeer uitgesproken bedrijfsimago. Het Prosafco-blauw kleurt de stand en ons veiligheidskuiken wordt voor het eerst aan onze klanten voorgesteld.

 • Upgrade naar Microsoft Dynamics AX 2012

  Microsoft Dynamics AX 2012
   

  Vanuit onze groeistrategie is er beslist het huidige ERP-systeem AX3.0 volledig te hernieuwen naar de meest recente upgrade AX 2012. Heel wat bedrijfsprocessen en master data werden aangepast om te kunnen blijven voldoen aan de nieuwe technologieën en verwachtingen uit de markt. De implementatie was een succes.

 • ISO 9001:2008

  Prosafco behaalt opnieuw het kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001:2008 certificaat.

 • Safety Shop Roeselare verhuist

  Prosafco
   

  Om de dienstverlening vanuit ons winkelpunt te Roeselare nog te verbeteren, is de Safety Shop ondergebracht in de gebouwen van Prosafco met als doel een betere logistieke wisselwerking te krijgen tussen winkel en magazijn. De klant krijgt hierdoor toegang tot een groter en direct leverbaar aanbod van persoonlijke beschermingsmiddelen.

 • Team KMO

  Niet enkel is Prosafco een geschikte partner voor de grootindustrie, maar wordt er een toegewijd KMO-team opgericht om met een aangepast programma de kleine zelfstandigen tot middelgrote ondernemingen een perfecte service te kunnen bieden.
  Bekijk de missie en waarden van Prosafco

 • Prosafco vestigt zich in Roeselare

  Prosafco
   

  Het kersverse Prosfaco-team neemt haar intrek in de gebouwen van het voormalige Midera in Roeselare. De 7000m² magazijnruimte en burelen waren het best geschikt om de plannen van het nieuwe Prosafco uit te rollen en daar wordt ook meteen de hoofdzetel gevestigd. Het gebouw krijgt een blauwe tintje… (foto) Ook de commerciële vestiging in Hasselt blijft bestaan.

 • Pango wordt het merk

  De fusie verenigde ook 2 handschoenenmerken Busters en Pango’Line. Het portfolio van beide merken omvatte vele gelijkenissen zowel op kwaliteit als applicatie. Vanuit strategisch oogpunt is er besloten om vanuit Prosfaco het Pango’Line gamma verder te commercialiseren.

 • Prosafco wordt opgericht

  Het Roeselaarse bedrijf Midera - een grote speler in de markt van persoonlijke beschermingsmiddelen - gaat fusioneren met het Oost-Vlaamse bedrijf Smekens. De nieuwe fusiegroep, die Prosafco, gaat noemen, wordt zo de op één na grootste speler op de Belgische markt. Twee competitieve bedrijven met samen meer dan 80 jaar ervaring in veiligheid!