Werken bij Prosafco

Mensen zijn de essentie van een organisatie.
Onze werknemers en hun expertise maken van Prosafco een toonaangevend bedrijf in de PBM sector.
De waarden van ons bedrijf geven aan hoe we met collega’s en klanten omgaan en waar we belang aan hechten. Bij Prosafco hebben we een duurzaam personeelsbeleid. Opleiding en begeleiding moeten ervoor zorgen dat elke medewerker zich kan zowel persoonlijk als professioneel kan ontwikkelen.
Het investeren in onze mensen zorgt ervoor dat Prosafco zijn doelstellingen kan verwezenlijken. Want betere competenties en goed opgeleid personeel zorgt ervoor dat wij makkelijker kunnen reageren op veranderingen in de markt.
Op vandaag bestaat onze organisatie uit een honderdtal medewerkers.


Prosafco spontane sollicitaties

Spontane sollicitaties

Bent u geïnteresseerd in één van onze vacatures of wenst u spontaan te solliciteren om ons team te komen versterken, aarzel dan niet om uw CV en motivatiebrief op te sturen naar:

Prosafco NV
Tav HR afdeling
Hoge Barrierestraat 11, 8800 Roeselare
e-mail: jobs@prosafco.be

Prosafco Magazijnier
Geplaatst op 2 februari 2019

Bij Prosafco nv zijn we regelmatig op zoek naar een magazijnier om ons team te versterken. 

Lees meer
Prosafco Medewerker Customer Service afdeling industrie Roeselare
Geplaatst op 2 februari 2019

Onze werknemers en hun expertise maken van Prosafco een toonaangevend bedrijf in de werkkledij en PBM sector. Wij helpen vakmensen dag na dag letselvrij thuis te komen.

Bij Prosafco hebben we een duurzaam personeelsbeleid. Het investeren in onze mensen zorgt ervoor dat Prosafco zijn doelstellingen kan verwezenlijken. Op vandaag bestaat onze organisatie uit een 100-tal medewerkers en 7 shops in heel Vlaanderen.

Door onze groei zijn wij voor onze hoofdzetel te Roeselare op zoek naar een ervaren customer service medewerker (m/v) voor onze key accounts in de Industrie sector.

Jouw klanten zijn grote industriële bedrijven die werkkledij, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) nodig hebben om hun beroep op een veilige manier te kunnen uitoefenen. Onze medewerkers bieden aan de hand van hun ruime vakkennis de klant de juiste producten aan.

Lees meer