Werken bij Prosafco

Mensen zijn de essentie van een organisatie.
Onze werknemers en hun expertise maken van Prosafco een toonaangevend bedrijf in de PBM sector.
De waarden van ons bedrijf geven aan hoe we met collega’s en klanten omgaan en waar we belang aan hechten. Bij Prosafco hebben we een duurzaam personeelsbeleid. Opleiding en begeleiding moeten ervoor zorgen dat elke medewerker zich kan zowel persoonlijk als professioneel kan ontwikkelen.
Het investeren in onze mensen zorgt ervoor dat Prosafco zijn doelstellingen kan verwezenlijken. Want betere competenties en goed opgeleid personeel zorgt ervoor dat wij makkelijker kunnen reageren op veranderingen in de markt.
Op vandaag bestaat onze organisatie uit een honderdtal medewerkers.


Prosafco spontane sollicitaties

Spontane sollicitaties

Bent u geïnteresseerd in één van onze vacatures of wenst u spontaan te solliciteren om ons team te komen versterken, aarzel dan niet om uw CV en motivatiebrief op te sturen naar:

Prosafco NV
Tav HR afdeling
Hoge Barrierestraat 11, 8800 Roeselare
e-mail: jobs@prosafco.be

Prosafco Orderpicker

Bij Prosafco nv zijn we regelmatig op zoek naar een orderpicker/magazijnier om ons team te versterken. 

Lees meer
Prosafco Shopmedewerker Outfit Factory Borsbeek

The Outfit Factory by Prosafco is een bruisende onderneming, waar medewerkers samenwerken aan één doel: eigentijdse werkkledij en reclameoutfits aanbieden, met een ruime keuze voor ieders smaak en elk budget waarbij kwaliteit en klantentevredenheid hoog in het vaandel worden gedragen. “We fashion YOUR team!” is onze leuze, teamwork is hierbij onze belangrijkste keuze.

Lees meer
Prosafco Medewerker drukkerij

Mensen zijn de essentie van een organisatie.
Onze werknemers en hun expertise maken van Prosafco een toonaangevend bedrijf in de werkkledij en PBM sector.
Bij Prosafco hebben we een duurzaam personeelsbeleid. Het investeren in onze mensen zorgt ervoor dat Prosafco zijn doelstellingen kan verwezenlijken. Op vandaag bestaat onze organisatie uit een 100 tal medewerkers en 7 shops in heel Vlaanderen.
Op vandaag zijn we op zoek naar een medewerker voor onze drukkerij.

Lees meer