PERSONALISATIE


Wij bedrukken uw textiel!

Op zoek naar een kwalitatieve, mooie & uniforme uitstraling voor u en uw werknemers? Dan bent u bij Prosafco aan het juiste adres!

Omdat werkkledij en veiligheidskledij ook deel uitmaken van het imago van een bedrijf, is personalisatie van textiel aan te raden. Op deze manier wordt werkkledij een soort uniform en krijgt het een dubbele functie: bescherming én publiciteit. Soms is het ook wenselijk dat textiel gelabeld wordt, zodat het na onderhoud of een wasbeurt opnieuw bij de juiste werknemer terecht komt. Dit labelen gebeurt door middel van barcodes en/of naamlabels.

Afhankelijk van het gebruik en het soort textiel wordt uw kledingstuk door zeefdruk, borduring of transfer-technieken gepersonaliseerd. Naast ons eigen atelier werken we ook met gespecialiseerde partners, waardoor we snel en flexibel kunnen handelen. Dit zowel voor grote als kleine opdrachten.

Soorten personalisatie


Wij helpen u met de juiste techniek te kiezen.
#Transfers


ZOWEL VOOR KLEINE ALS GROTE AANTALLEN
FULL-COLOR LOGO MOGELIJK
GESCHIKT VOOR DE MEESTE TEXTIELSOORTEN

Transfer bedrukking werkt aan de hand van bedrukte emblemen die door middel van heat-sealmachines op kledij aangebracht worden. Afhankelijk van de gewenste uitvoering en het soort textiel worden deze emblemen op diverse temperaturen en een unieke lijmlaag geperst.

Deze transfers zijn geschikt voor kledij met een kwalitatief en representatief karakter zoals werkbroeken, regenkledij, casual kledij, softshells, vlam vertragende kledij, …

Meer info


#Borduring


Borduring is een ambachtelijke techniek waarbij uw logo rechtstreeks op het artikel wordt gestikt.
Deze techniek is mogelijk op allerhande soorten kledij en heeft een aantal voordelen: zo creëert deze personalisering een volume-effect en mag geborduurde kleding op een hogere temperatuur gewassen worden dan bedrukte kledij.

Borduring is arbeidsintensiever en impliceert een ietwat langere levertermijn, maar geeft een professionele, kwalitatieve uitstraling aan uw kledij. Deze techniek wordt gebruikt op kledij zoals jassen, polo's, sweaters, mutsen, ...

Meer info


#Zeefdruk


Bij zeefdruk wordt er rechtstreeks op het textiel gedrukt. Met behulp van een zeefdrukraam waarin heel fijn gaas is gespannen, wordt de inkt met een rakel op het kledingstuk gedrukt. Zeefdrukinkt is goed dekkend; dit maakt dat ook gedrukt kan worden op donkere textiel. Deze druktechniek wordt vaak gebruikt op kledij zoals t-shirts, polo’s, sweaters, hoodies,...

Zeefdruk is ideaal voor het bedrukken van grotere aantallen, maar kan evengoed al vanaf 25 stuks.

Meer info


#Naamlabels / #Barcodes


Het is ook mogelijk om de aangekochte kledij van een naamlabel of barcode te voorzien.

Met een naamlabel is het duidelijk welke kledij voor wie bestemd is. Dit is handig wanneer u de kledij laat wassen door een externe partij of de laundry service van Prosafco.

Met barcodes traceert u waar en bij wie de kledij zich bevindt. Ook andere interessante info is zo op te volgen, zoals wanneer de kledij aan vervanging toe is.
Onze referenties

Laden
Laden