Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.


PERSONALISATIE


Wij bedrukken uw textiel!

Wist u dat wij alle soorten kledij kunnen bedrukken? Wilt u een kwalitatieve, mooie & uniforme uitstraling voor u en uw werknemers? Dan bent u bij Prosafco aan het juiste adres!

Omdat werkkledij en veiligheidskledij ook deel uitmaken van het imago van een bedrijf, is personalisatie van textiel aan te raden. Op deze manier wordt werkkledij een soort uniform en krijgt het een dubbele functie : bescherming en publiciteit. Soms is het ook wenselijk dat textiel gelabeld wordt, zodat het na onderhoud of een wasbeurt opnieuw kan toegewezen worden aan de juiste werknemer. Dit labelen gebeurt door middel van barcodes en/of persoonsidentificatie. Ook dit wordt door Prosafco aangeboden.

Afhankelijk van het gebruik en het soort textiel kan het kledingstuk door zeefdruk, borduring of patch-technieken worden gepersonaliseerd. We beschikken over een eigen atelier en werken ook met professionele partners, waardoor we snel en flexibel kunnen handelen. Dit zowel voor grote als kleine opdrachten.


Soorten personalisatie


Wij helpen u met de juiste techniek te kiezen.


Transfer bedrukking


Transfer bedrukking werkt aan de hand van patch-emblemen die door middel van heat-sealmachines op kledij aangebracht worden. Afhankelijk van de gewenste uitvoering en het soort textiel worden deze emblemen geperst aan de hand van diverse temperaturen en een unieke lijmlaag.

Deze patch-emblemen zijn geschikt voor kledij met een kwalitatief hoog en representatief karakter zoals werkbroeken, regenkledij, casual kledij, softshells, vlam vertragende kledij, …

Meer info

Vraag hier uw offerte 


Borduren


Borduren is een ambachtelijke techniek waarbij uw logo rechtstreeks op het artikel wordt gestikt.
Deze techniek is mogelijk op allerhande soorten kledij en heeft een aantal voordelen: zo creëert deze personalisering een volume-effect en mag geborduurde kleding op een hogere temperatuur gewassen worden dan bedrukte kledij. Daar uw logo rechtstreeks op het artikel genaaid wordt is er immers geen kwaliteitsverlies.

Borduren is arbeidsintensiever en impliceert een ietwat langere levertermijn, maar geeft een professionele, kwalitatieve uitstraling aan het textielstuk. Het ontwerp of het logo wordt vooraf vertaald naar een borduurprogramma, waarbij de kosten afhangen van de afmetingen en het aantal steken.

Wordt gebruikt op kledij zoals jassen, polo's, sweaters, mutsen, ...

Meer info

Vraag hier uw offerte Zeefdruk


Zeefdruk is de meest gebruikte textieldruktechniek waarbij er rechtstreeks op het textiel wordt gedrukt. Het principe van de zeefdruktechniek is vrij eenvoudig, een stuk fijn gaas van zijde, of polyester wordt over een raamwerk gespannen. Het zeefdrukraam wordt vervolgens voorzien van een lichtgevoelige laag die door middel van een positief film belicht wordt. De op het positief aanwezige donkere vlakken worden bij het ontwikkelen weggewassen zodat doorlatende plekken op het zeefdrukraam ontstaan, waar de inkt doorheen gedrukt wordt. Men brengt de inkt op het raam aan en smeert deze met behulp van een rakel uit, waardoor de vorm van de sjabloon op het te bedrukken voorwerp wordt afgedrukt. Deze techniek kan herhaald worden met verschillende kleuren en vormen die naast elkaar of over elkaar worden gedrukt. Zeefdrukinkt is goed dekkend; dit maakt dat ook gedrukt kan worden op donkere textiel.

Deze druktechniek wordt vaak gebruikt op kledij zoals t-shirts, polo’s, sweaters, hoodies,...

Meer info

Vraag hier uw offerte 


Onze referenties

Laden
Laden