PROSAFCO LAUNDRY SERVICESProsafco Laundry is sinds 2002 een vaste waarde voor het leveren, reinigen en verdelen van arbeidskledij.

Beroepskledij is het visitekaartje van een onderneming. De manier waarop medewerkers erbij lopen zegt ook iets over de gedrevenheid van een organisatie. Functionele en goed zittende werkkledij draagt niet alleen bij tot het imago van een bedrijf maar verhoogt ook de productiviteit van de werknemers.

Wij werken samen met gespecialiseerde wasserijen over heel het land. Op die manier kunnen we elk type product of kledij koppelen aan de beste wasserij voor dit aspect. 
Wij staan in voor het beheer van het volledige proces: opvolgen van de kwaliteit, ophalen en terugbrengen van de kledij. We voorzien ook lockers en leggen de kledij in de individuele lockers van de werknemers.
Werkkledij beheren is een complex gegeven waarbij een combinatie van productkennislogistiek en communicatie van groot belang is.


PRODUCTKENNISDoor de enorme variëteit aan stoffen, kleuren en modellen ontstaan veel combinaties die het wassen ernstig beïnvloeden. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij de levensduur van uw werkkledij kunnen maximaliseren. 

LOGISTIEKHet distributiesysteem is een belangrijke kostenpost bij workwear management. Het ophalen, samenvoegen in batches, sorteren na het wassen, opnieuw verdelen van de kledij tot eventueel de kledij in kasten te leggen van de werknemers is een flow die vlot moet verlopen. Prosafco evalueert en optimaliseert deze flow aan een zo scherp mogelijke prijs. 

COMMUNICATIE


Geen logistieke flow zonder informatiestroom en net daarin zijn wij heel sterk. Ons zelf ontwikkeld WEAR-IT systeem zorgt voor een volledige traceerbaarheid doorheen de supply chain.


 

Met de nodige know-how en ervaring zorgen wij ervoor dat de klanten steeds over representatieve bedrijfskledij beschikken. Eenvoudig gesteld zorgen wij ervoor dat uw kledij op tijd wordt opgehaald en op tijd en perfect gewassen terug bij de juiste persoon terecht komt.


Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers optimaal kunnen presteren.

   

1.430.000
wasbeurten/jaar


   

KLEDIJ HURENIn het geval je de werkkledij niet in 1 keer wenst aan te schaffen, biedt Prosafco ook de mogelijkheid om deze te huren in plaats van te kopen. Grootste voordelen hiervan zijn de gespreide investering van uw kledingbudget en het feit dat je geen eigen voorraad hoeft aan te leggen en te beheren.


Laden
Laden