Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

#Transfer BedrukkingTransfer bedrukking werkt aan de hand van bedrukte emblemen die door middel van heat-sealmachines op kledij aangebracht worden. Afhankelijk van de gewenste uitvoering en het soort textiel worden deze emblemen op diverse temperaturen en een unieke lijmlaag geperst.

Deze transfers zijn geschikt voor kledij met een kwalitatief en representatief karakter zoals werkbroeken, regenkledij, casual kledij, softshells, vlam vertragende kledij, …

Zowel voor kleine als grote aantallen

Full-color logo mogelijk

Geschikt voor de meeste textielsoortenSoorten transferbedrukkingen#Full Color Transfer

Deze techniek biedt de flexibiliteit om kleurrijke, complexere ontwerpen met fotorealistische details en kleurgradaties op de meeste soorten werkkledij af te beelden. Zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit, het ontwerp en de kleurechtheid.


#Industrial Transfer

Herhaaldelijk wassen en slijtage van uw logo in industriële of commerciële wasprocessen? Met de Industrial transfer voorkom je dit! De gebruikte inkten zijn special ontworpen tegen agressieve wasprocessen, zoals wassen op hoge temperaturen (90°) en chemisch reinigen. Ze behouden hun kleur integriteit en helderheid. Het artikel blijft er langer professioneel en representatief uitzien.


#Reflective

Reflective bedrukkingen dragen bij aan de veiligheid en zichtbaarheid van de drager. Vooral in situaties waar zichtbaarheid essentieel is, zoals in het verkeer of op bouwplaatsen. Ze worden gemaakt van materialen of inkten die retroreflecterend zijn, waardoor de bedrukking oplicht en opvallend wordt in het donker.


#Individual Transfer

Er wordt een print (max. 4 kleuren) gemaakt van uw  bedrukking op transferpapier. Dit papier is speciaal ontworpen om inkten vast te houden tot moment van bedrukking. Met behulp van een hittepers zal uw logo worden aangebracht op de gekozen werkkledij. Individual Transfers zijn ideal voor oplages van 1 tot 24 stuks.


#Flexi Transfer

Er wordt een print (max. 4 kleuren) gemaakt van uw  bedrukking op transferpapier. Dit papier is speciaal ontworpen om inkten vast te houden tot moment van bedrukking. Met behulp van een hittepers zal uw logo worden aangebracht op de gekozen werkkledij. Vanaf 25 stuks zullen er Flexi Transfers worden gebruikt.

Do's & Don'ts


Bij het persen van patch-emblemen is niet alles mogelijk en moeten we enkele technische regels volgen.
In de punten hieronder worden de belangrijkste regels opgesomd.

 1. Maximum persformaat voor transfers:
  • voor petten: max. 8 cm x 16 cm
  • andere textiel: max. 40 cm x 35 cm
 2. Op alle mogelijke textiel. Ook op fleece, maar dit geeft een afdruk door het persen. Deze afdruk verdwijnt wel na 1 à 2 wasbeurten van de fleece.
 3. Ook op petten maar wel met een beperkt drukformaat. Het is niet mogelijk om over de midden-naad van een pet te persen.
 4. OPGELET:
  • Persen op jassen/bodywarmers kan een persvlak vertonen.
  • Niet over naden persen.
  • Geen naden of ritssluitingen aan de achterzijde van het drukvlak.
 

Aanlevering bestanden


Gelieve uw logo af te leveren in een degelijk grafisch bestand. Hiermee bedoelen we een gevectoriseerde .pdf, .ai of .eps.

De gebruikte software is Illustrator CS4 (en lager) en Photoshop CS4 (en lager). Voor grootformaat is het belangrijk aan te leveren in een hoge resolutie. Wij raden u aan om alle tekeningen aan te scherpen en logo’s en teksten met vectorsoftware als Adobe Illustrator te vectoriseren. De vectortekeningen kunnen zonder kwaliteitsverlies worden vergroot.
Foto’s worden verbeterd in een programma als Photoshop. Deze beelden bestaan uit pixels en kunnen niet zonder verlies van kwaliteit worden vergroot. Het is daarom belangrijk om de documenten aan te leveren op voldoende resolutie (minstens 300dpi) voor het te drukken formaat.
Bestanden voor illustrator (logo’s, teksten, tekeningen): .ai, .eps (vanuit gevectoriseerd bestand opgeslagen), .pdf (vanuit gevectoriseerd bestand opgeslagen)
Bestanden voor photoshop (voor foto’s die in een raster gedrukt zullen worden): .tiff, .jpg, .pdf, .psd, .eps, ..


Vraag hier uw offerte Voorbeelden transfer bedrukkingLaden
Laden