Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.


Werken bij Prosafco


Mensen zijn de essentie van een organisatie.

Onze werknemers en hun expertise maken van PROSAFCO een toonaangevend bedrijf in de PBM sector.
De waarden van ons bedrijf geven aan hoe we met collega’s en klanten omgaan en waar we belang aan hechten. Bij PROSAFCO hebben we een duurzaam personeelsbeleid. Opleiding en begeleiding moeten ervoor zorgen dat elke medewerker zich kan zowel persoonlijk als professioneel kan ontwikkelen.
Het investeren in onze mensen zorgt ervoor dat PROSAFCO zijn doelstellingen kan verwezenlijken. Want betere competenties en goed opgeleid personeel zorgt ervoor dat wij makkelijker kunnen reageren op veranderingen in de markt.

Op vandaag bestaat onze organisatie uit een honderdtal medewerkers.Orderpicker


Bij Prosafco nv zijn we regelmatig op zoek naar een orderpicker/magazijnier om ons team te versterken.CUSTOMER SERVICE INDUSTRIE 

ROESELARE


Samen met de collega’s van de buitendienst (Key Accountmanagers Industrie) zorg je voor een professionele klantenbeleving en werk je mee aan de uitbreiding van ons marktaandeel in België.

• Je bent een vlot bereikbaar contact voor onze klanten/prospecten waarbij deze met hun vragen zowel commercieel als product technisch terecht kunnen en binnen een verwachte termijn een oplossing krijgen.
• In dagelijkse werking betekent dit het opmaken van offertes, proactief opvolgen, gericht op het realiseren van verkoop.
• Ook het effectief inbrengen en opvolgen van bestellingen behoort tot je verantwoordelijkheden.
• Prospecten/klanten contacteren je met hun vragen naar gepaste product- en service (huur, bedrukking, wasserij) oplossingen. Dit betekent dat je intern op zoek gaat naar de gepaste informatie bij de collega’s van marketing, aankoop en logistiek.CUSTOMER SERVICE KMO

ROESELARE

Je werkt in tandem met de vertegenwoordiger uit de regio. Als Customer Service Medewerker ondersteun je de vertegenwoordiger door in samenwerking met ervaren collega’s

  • Samen te werken met de vertegenwoordigers door hen te assisteren bij vragen en wensen van hun klanten en prospects.  
  • Offertes te maken en telefonisch op te volgen, gericht op het realiseren van verkoop.
  • Bestellingen correct in te brengen en opvolgen.
  • Gemaakte prijsafspraken te controleren en te beheren.Laden
Laden