• ✔ GRATIS LEVERING VANAF €50
  • ✔ DIRECT LEVERBAAR? MORGEN VERZONDEN
  • ✔ +11.000 PRODUCTEN ONLINE

Reflectie Kledij


Reflectiekleding is essentieel voor werknemers die werkzaam zijn op de openbare weg of in situaties met verminderde zichtbaarheid. Bij Prosafco hebben we een ruim assortiment reflectiekleding voor optimale veiligheid en zichtbaarheid. Van klasse 1 tot klasse 3, onze collectie omvat jassen, vesten, broeken en accessoires van hoogwaardige kwaliteit. Bekijk ons assortiment en kies de juiste reflectiekleding voor jouw werksituatie. 


Reflectie voor elke klasse


Reflectiekleding is essentieel voor werknemers die in omstandigheden werken waarbij er een risico bestaat om niet opgemerkt te worden door voertuigen en andere gevaarlijke apparatuur. Reflectiekleding verhoogt de zichtbaarheid van werknemers en vermindert de kans op ongevallen op de werkvloer.

Er zijn drie verschillende klassen van reflectiekleding die zijn ontworpen om werknemers te beschermen in verschillende werkomgevingen: Klasse 1, Klasse 2 en Klasse 3.

Klasse 1 reflectiekleding wordt aanbevolen voor werknemers die werken in omgevingen waar de zichtbaarheid beperkt is en waarbij voertuigen met een lagere snelheid rijden. Denk hierbij aan parkeerplaatsen en voetgangerszones. Voorbeelden van Klasse 1 reflectiekleding zijn reflecterende vesten.

Klasse 2 reflectiekleding is ontworpen voor werknemers die werken in omgevingen waar de zichtbaarheid van veraf vereist is. Het is ideaal voor werknemers die werken in omgevingen waarbij ze te maken hebben met verkeer dat met hogere snelheden rijdt, zoals bouwplaatsen en wegenwerken. Voorbeelden van Klasse 2 reflectiekleding zijn reflecterende jassen.

Klasse 3 reflectiekleding is de hoogste klasse en wordt aanbevolen voor werknemers die werken in omgevingen met hoge zichtbaarheidseisen en waar de afstand tussen het voertuig en de werknemer groter is. Dit kan het geval zijn bij werken aan snelwegen of het werken in het donker. Voorbeelden van Klasse 3 reflectiekleding zijn reflecterende overalls.

Het is belangrijk om te weten welke klasse van reflectiekleding vereist is voor de werkomgeving van werknemers. Zo kan er voor de juiste bescherming worden gezorgd en worden ongevallen voorkomen. Bij Prosafco bieden we een ruim assortiment aan reflectiekleding van verschillende klassen om aan alle vereisten te voldoen.
Laden
Laden