Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience.

Veiligheid, preventie en welzijn op de werkvloer zijn in elk bedrijf belangrijke issues

mardi 24 novembre 2015
Vanaf 15 oktober pakte Kanaal Z daarom uit met het nieuwe themaprogramma “ Z-Veiligheid & Welzijn” en dit in samenwerking onze federatie Febelsafe.
In een 8-delige reeks laten ze bedrijven aan het woord voor wie veiligheid en welzijn een dagelijkse zorg is, en experts geven duiding over de uitdagingen en nieuwe trends op het vlak van veiligheid en preventie.  
Het vermijden van incidenten en arbeidsongevallen, en het bevorderen van het welzijn van medewerkers is een belangrijk aandachtspunt in alle sectoren, zowel in productie, distributie en dienstverlening. Niet enkel omwille van wettelijke verplichtingen, maar ook omdat bedrijven begaan zijn met hun medewerkers. Naast de klassieke veiligheidsuitrustingen zijn er heel wat middelen om de veiligheidscultuur in een onderneming te bevorderen. Nieuwe technologieën en trainingen openen bijvoorbeeld tal van mogelijkheden.

Kanaal Z en Febelsafe willen hun steentje bijdragen aan nog meer veiligheid en welzijn op het werk. De combinatie van rolmodellen, expertise en tips & tricks levert heel wat inspiratie op voor zowel kmo, grote bedrijven en overheden.

Chargement en cours
Chargement en cours