Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience.

The way 2 health and safety

lundi 6 juin 2016
The way to health and safety,  een trendzettend event waar naast de non-profit organisatoren uit diverse en uiteenlopende sectoren of overheden, maar ook opleidingscentra, hogescholen, universiteiten, naast de sociale partners (werkgevers en vakbond) en andere, al dan niet commerciële organisaties, samen hun schouders zetten om “veiligheid, welzijn, milieu en gezondheid” gedurende 2 dagen op de kaart zetten.
De organisatoren steken de koppen bij elkaar om via “kruisbestuiving” op een boeiende en niet “alledaagse” manier thema’s te brengen op 18 en 19 oktober 2016, die niet alleen “to the point”“hands on” en “actueel” zijn, maar vooral aanzetten tot het verwerven van nieuwe inzichten. Net door de kruisbestuiving komen niet alleen de best practices naar voren, maar ook gemeenschappelijke life demonstraties zorgen voor de verruimende ervaring van elke deelnemer, bezoeker, organisator, standhouder,… 
 • Een ontmoetingsplaats rond veiligheid, gezondheid, milieu en welzijn voor overheid en industrie, voor werkgevers en werknemers, voor opleidings- en onderzoeksorganisaties, en dit over de diverse sectoren heen, zowel de primaire, de secondaire als de tertiaire sector.
 • 4000 Professionele bezoekers, zowel “top”, “middle” als “operational” management krijgen een keuze aanbod uit 90 sessies: debatten, ronde tafels, best practices, innovaties, introductie-opleidingen, enz… .
  • Vervolgsessies worden doelbewust gespreid om niet alleen de volle aandacht te behouden bij de bezoeker, maar hem/haar ook te stimuleren met zijn/haar vragen aan te kloppen in de “experience arena waar al dan niet commerciële bedrijven hun “know-how” aan de bezoeker overbrengen.
  • Waar ze hun productkennis en diensten informatie kunnen bijschaven, waar ze nieuwigheden kunnen ontdekken in de “innovation marathon”, een concept waar “standhouders” gedurende max 10 minuten hun commerciële nieuwigheid voor een selecte groep bezoekers in een aparte ruimte in de arena kunnen toelichten.
 • Lead generation voor de standhouders wordt in de hand gewerkt. Bezoekers kunnen hun code voor een gratis toegangskaart aanvragen bij de standhouders zodat ze gestimuleerd worden om vooraf met hen in contact te komen. Ideale gelegenheid om meteen een afspraak met de bezoeker vast te leggen op uw stand tijdens het event.
  • Een scan mogelijkheid van de bezoekersbadges wordt voorzien.
  • Nieuwe contacten gegarandeerd: net door de kruisbestuiving van de diverse organisatoren die elk hun engagement gegeven hebben om hun “eigen” stakeholders mee uit te nodigen en te informeren over het event, kan deze doelstelling als “gerealiseerd” beschouwd worden.
 • Het unieke kader, uitzonderlijk licht en ruim, het concept “all-in”, dus geen extra kost om uw stand mooi aan te kleden, en parkeerplaats bij de arena voor de standhouder zijn extra troeven die gesmaakt worden door diegenen die reeds hebben ingetekend om deel te nemen.
  • Uw gasten kunt u, indien gewenst, extra verwennen door deel te nemen aan de VIP avond, of hen verrassen met een bezoek aan de spelerskwartieren.
Kortom er valt heel wat te beleven op The way to health and safety en daar wilt u ongetwijfeld ook uw expertise aan verbinden...
Chargement en cours
Chargement en cours