This website uses cookies to enhance your experience.

Secura 2015: een succes

Monday, April 27, 2015
Prosafco nam afgelopen maart deel aan Secura 2015. Een bruisende driedaagse in hartje Brussel die al het beste qua persoonlijke bescherming in België samenbracht, en die in totaal meer dan 6.000 bezoekers mobiliseerde. Wij wensen hierbij iedereen te bedanken die ons kwam bezoeken op onze stand. Gaande van jarenlang trouwe klanten, geïnteresseerde nog-niet-klanten, (ex-) collega’s, leveranciers en toevallige passanten. Wij appreciëren alle vragen, opmerkingen en ideeën die we tijdens deze drie dagen gehoord hebben. Het waren jullie die ervoor zorgden dat wij over een succesvolle beurs kunnen praten. Bedankt.

None

Maar nu begint het natuurlijk pas.
Nu is het aan ons om deze informatie mee te nemen, te koesteren, en vooral hard te werken om dit succes samen verder te zetten. Zodat wij aan onze bestaande klanten een nog betere service kunnen bieden, die inspeelt op hun specifieke noden en wensen en zodat wij met onze nieuwe contacten kunnen terugblikken op de beurs waar onze samenwerking voor het eerst begon.

Ondanks het feit dat geen gemakkelijke opgave is, is dit toch exact wat wij van plan zijn. Onze nieuwe en bestaande klanten de best mogelijke service bieden aan de scherpst mogelijke prijs, dat is nog altijd de missie waar we ons dagelijks met ons volledige team keihard voor inzetten.

Nogmaals bedankt voor het bezoek en tot binnenkort.
Uw Prosafco Team
Loading
Loading