OP MAAT GEMAAKTE INLEGZOLEN,
ONTWORPEN OM UW VOETCOMFORT TE VERBETEREN
Verhoogd comfort

Verminderd verzuim

Klaar in 4 minuten

Nu beschikbaarInteresse of meer info gewenst?


Waarom FiTInsoles?

Dit zeggen orthopedisten:

Veel soorten pijn ontstaan door overmatige belasting of verkeerd gebruik. Verkeerd uitgelijnde voeten kunnen bijvoorbeeld leiden tot loopstoornissen en dus tot gewrichtspijn of spierspanning– vaak niet alleen in de voet zelf, maar ook in andere indirect aangetaste delen van het lichaam.

Voorkom verzuim

Op de lange termijn kunnen loopstoornissen chronisch worden, leiden tot verzuim en in het ergste geval tot arbeidsongeschiktheid. Een corrigerende schoeninleg kan dit tegengaan.Wat doet het voor je?

De FiTInsole die Atlas gebruikt voldoet volledig aan de noden voor de dragers van veiligheidsschoenen. Elke voet is anders, dus hoe past een enkele inlegzool op duizenden voetmaten en vormen?
ATLAS® geeft het antwoord: de FiTInsole maakt gebruik van flowmould technologie om ervoor te zorgen dat elke inlegzool individueel wordt aangepast aan de boog van de voet. De FIT-binnenzool is de meest gepersonaliseerde semi-orthopedische inlegzool van ATLAS®. Ontworpen voor degenen die weten dat een perfect ondersteunde voet het verschil maakt.

Zowel dragers als werkgevers profiteren van dit concept. De FiTInsole biedt extra comfort, waardoor dragers minder tot geen klachten ervaren. Het ontwerpproces is efficiënt en de prijs is aantrekkelijkin vergelijking met volledig orthopedische oplossingen. Het is echter belangrijk op te merken dat waar orthopedische oplossingen noodzakelijk zijn, de FiTInsole geen vervanging biedt.Deze FiTInsole is geschikt voor iedereen die een upgrade van comfort wenst. Het is de ideale tussenoplossing voor dragers die toch vaak last hebben van vermoeide en pijnlijke voeten, maar waarvoor een orthopedische oplossing niet nodig is.

Hoe werkt het?Wist je dat?

Het concept ontstaan is in de skisport en intussen is uitgegroeid tot bij de wandel- en bergsport. Atlas heeft dit concept samen met Lenz uitgewerkt om te introduceren in veiligheidsschoenen.Onze oplossingen
Interesse of meer info gewenst?

Testimonial

Key account manager & preventieadviseur Klaartje

Wanneer de Atlas FitInsoles werden voorgesteld was ik sceptisch over de toegevoegde waarde ervan. Bij het aanmeten voelde ik meteen dat dit type zool anders was. De verwarmde zool wordt namelijk mechanisch tegen het voetgewelf aangedrukt.
Hierdoor ervaar ik bij het dragen van de FitInsoles steun over het gehele voetgewelf waardoor de voetafrol optimaal is. Hierdoor verkrampt mijn voet zich niet meer en is de spanning op de kuiten en de bloedcirculatie veel beter.
De voor mij ultieme test van de FitInsoles heb ik gedaan in skilaarzen. Voorheen kon ik slechts een halve dag skiën vanwege hevige verkramping in de voeten en kuiten. Met de FitInsoles is dit probleem volledig verholpen! De Atlas FitInsoles hebben me 100% kunnen overtuigen. Geen wachttijd, op maat gemaakt en maximaal comfort aan de voet. Ik ervaar hierdoor ook veel meer energie in de benen, wat uiteindelijk een enorme positieve mentale boost geeft.Beschikbaarheden

Kom dit unieke concept uittesten in één van onze 7 Workwear & Safety shops.
Wanneer de machine beschikbaar is vindt u hier:
WORKWEAR & SAFETY SHOP ROESELARE
Ovenhoek 2
8800 Roeselare
  • 5 september - 4 oktober
  • 13 november - 23 december
Contact & openingsuren
WORKWEAR & SAFETY SHOP HAMME
Zwaarveld 59A
9220 Hamme
  • 5 september - 13 oktober
  • 20 november - 23 december
Contact & openingsuren
WORKWEAR & SAFETY SHOP BORSBEEK
Frans Beirenslaan 124
2150 Borsbeek (Antwerpen)
  • 3 oktober - 14 oktober
Contact & openingsuren
WORKWEAR & SAFETY SHOP LIER
Mechelsesteenweg 198
2500 Lier
  • 26 september - 30 september
Contact & openingsuren
WORKWEAR & SAFETY SHOP TURNHOUT
Steenweg op Gierle 320
2300 Turnhout
  • 5 september - 22 september
  • 16 oktober - 23 december
Contact & openingsuren
WORKWEAR & SAFETY SHOP HASSELT
Genkersteenweg 110
3500 Hasselt
  • 9 oktober - 10 november
Contact & openingsuren
WORKWEAR & SAFETY SHOP BREE
Industrieterrein Kanaal-Noord 1020
3960 Bree
  • 16 oktober - 17 november
Contact & openingsuren
 
Laden
Laden