• ✔ GRATIS LEVERING VANAF €50
  • ✔ DIRECT LEVERBAAR? MORGEN VERZONDEN
  • ✔ +11.000 PRODUCTEN ONLINE


WELKOM IN ONZE WERKKLEDIJ SHOP

Hieronder vindt u ons uitgebreid gamma werkkleding, comfort en kwaliteit staan hier voorop!
Toch niet gevonden wat u zocht? Stel uw vraag HIER.Wij bedrukken uw werkkledij!


Bij Prosafco bieden we niet alleen een breed assortiment aan hoogwaardige werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen, maar we bieden ook de mogelijkheid om uw werkkleding te laten bedrukken. Of u nu uw bedrijfslogo, bedrijfsnaam of een ander ontwerp wilt toevoegen, wij kunnen uw werkkleding personaliseren en zo een unieke uitstraling geven.

Met onze bedrukkingsservice kunt u niet alleen uw werkkleding personaliseren, maar het kan ook bijdragen aan een professionele uitstraling van uw bedrijf. Uw werknemers zullen er niet alleen netjes en uniform uitzien, maar uw bedrijf zal ook herkenbaar zijn voor klanten en partners.

Als u geïnteresseerd bent in het personaliseren van uw werkkleding, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over onze bedrukkingsservice. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder en kunnen u adviseren over de beste opties voor uw specifieke behoeften en budget.
 
Voor bedrukking of borduring met uw bedrijfslogo helpen we u graag verder. Klik hier. Geavanceerde Technologieën in uw Werkkledij


Moderne werkkledij bevat vaak verschillende geavanceerde technologieën die zijn ontworpen om de veiligheid, comfort en prestaties van werknemers te verbeteren. Hier zijn enkele van de meest gebruikte technologieën in werkkledij:

Waterafstotende coatings: veel werkkledij is behandeld met een speciale coating die het materiaal waterafstotend maakt. Dit is vooral handig voor buitenwerkzaamheden of werk in natte omstandigheden.

Ademende stoffen: werkkledij die gemaakt is van ademende stoffen, kan helpen om het lichaam koel en droog te houden. Deze stoffen laten lucht en vocht door, zodat zweet kan verdampen en de huid kan ademen.

Antistatische eigenschappen: werkkleding kan worden behandeld met een speciale coating om antistatisch te worden. Dit is belangrijk voor mensen die werken met gevoelige elektronica en apparatuur.

Vlamvertragende eigenschappen: werkkleding kan worden gemaakt van vlamvertragende materialen om de veiligheid van werknemers te verbeteren. Deze materialen zullen niet snel vlam vatten en brandwonden voorkomen.

Reflecterende strips: reflecterende strips op werkkledij zijn vooral handig voor werknemers die in het donker of bij slecht zicht werken. Deze strips zorgen ervoor dat de werknemer zichtbaar is en verminderen het risico op ongevallen.

Antibacteriële eigenschappen: werkkleding kan worden behandeld met een antibacteriële stof om geuren en bacteriën te verminderen. Dit kan vooral handig zijn voor werknemers in de gezondheidszorg of voedselindustrie.

Stretchmaterialen: werkkleding kan worden gemaakt van stretchmaterialen om meer bewegingsvrijheid te bieden en het comfort te verbeteren.Laden
Laden