• ✔ GRATIS LEVERING VANAF €50
  • ✔ DIRECT LEVERBAAR? MORGEN VERZONDEN
  • +11.000 PRODUCTEN ONLINE


workwear & safety in de transport en logistiek


Werken in de transport- en logistieke sector gaat gepaard met heel wat gevaren en risico’s. Het dragen van aangepaste werkkledij en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) is daarom van groot belang om letsels te voorkomen. Prosafco biedt een uitgebreid gamma aan kledij en PBM’s die voldoen aan de correcte normeringen die gelden binnen de transportsector. Zo blijven ook uw werknemers veilig tijdens het uitvoeren van hun job.


Bekijk het geadviseerd assortiment


Meer dan 30 jaar ervaring in werkkledij & PBM's

Bescherming op maat

 Bedrukking in eigen atelier

Professioneel advies


Handig in de transport & logistiekProductcategorieënWerkkledij


Veiligheid op de werkvloer is van groot belang, zeker in de transport en logistiek. Werknemers moeten daarom de juiste beschermende werkkleding dragen. Deze kleding moet functioneel en sterk zijn en voldoende bewegingsvrijheid geven aan de drager. Daarnaast zijn er vaak vereiste normeringen waaraan ze moeten voldoen zoals vlamvertragendheid en verhoogde zichtbaarheid.

Bekijk ons geadviseerd assortiment werkkledij voor de transport en logistiek:

Selectie kledij


Werkhandschoenen


Het dragen van comfortabele werkhandschoenen helpt de gebruiker om zijn job optimaal te kunnen uitvoeren. Ze moeten daarom aangepast worden aan de soort werkzaamheden en weersomstandigheden. Wordt er precisiewerk uitgevoerd? Wordt er met touchscreenschermen gewerkt? Is er extra grip nodig of zijn er snijrisico's? Voor elke job is er een geschikte handschoen.

Bekijk ons geadviseerd assortiment handschoenen voor de transport en logistiek:

Selectie handschoenen


Voetbescherming


Veiligheidsschoenen beschermen uw voeten tegen vallende voorwerpen, penetratie, slipongevallen en meer. Voor een goeie bescherming zijn verschillende schoenen verkrijgbaar die voldoen aan S1P, S3 of S5 veiligheidsnormeringen.

Werknemers in de transportsector leggen daarnaast ook grote afstanden af op een dag. Goede veiligheidsschoenen zijn dan best licht, ademend en moeten comfortabel zitten.

Bekijk ons geadviseerd assortiment voetbescherming voor de transport en logistiek:

Selectie voetbescherming

Wist u dat?

Sinds 2022 gelden er nieuwe normeringen voor veiligheidsschoenen. Meer te weten komen hierover?
Lees het via onderstaande link:

Meer info hier


PBM's


Werknemers in de transportsector lopen dagelijks risico’s tijdens hun werk. Prosafco biedt een breed scala aan persoonlijke beschermingsoplossingen om werknemers de volledige bescherming te bieden die ze nodig hebben om hun werk met vertrouwen en comfort uit te kunnen voeren.

Bekijk ons geadviseerd assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen voor de transport en logistiek:

Selectie pbm's


Onze topmerken voor de transport & logistiek
Advies


Op vandaag beschermen we al meer dan 500.000 werknemers actief in tal van sectoren. Prosafco heeft de kennis en meer dan 30 jaar ervaring om het geschikte advies te bieden voor uw bedrijf.

Bent u op zoek naar een oplossing op maat van uw bedrijf? Contacteer ons dan via onderstaande knop:

ContactEen outfit voor elke toepassingWerk comfortabel!

Magazijniers hebben niet 1 specifieke job, maar voeren diverse taken uit tijdens hun werkdag. Van orderpicking tot verpakken en inladen. Hierdoor is er nood aan aangepaste stretchkledij dat comfortabel zit en multifunctioneel is.

Blijf warm!

Werken uw werknemers in de wintermaanden buiten? Of werken ze in koelcellen? Dan moet er een aangepaste outfit voorzien worden dat aan de EN 342 (kledij) of de EN 511 (handschoenen) normering voldoet.

Wees gezien!

Wanneer er in omgevingen met rijdend transport gewerkt wordt is het belangrijk dat men ziet en vooral gezien wordt! High visibility kledij moet voldoen aan de EN-ISO-20471 norm en afhankelijk van de werksituatie wordt deze nog eens ingedeeld in 3 klassen. We helpen u graag bij het vinden van de juiste kledij voor uw specifieke werkzaamheden.
Bescherming op maat


Correctiebrillen

U vindt bij Prosafco de meest diverse veiligheidsbrillen met een volledig gamma van brilmonturen: van overzetbrillen en ruimzichtbrillen tot antidampbrillen.

Hierbij is Prosafco ook perfect in staat om een optische correctie in te bouwen, zodat uw werknemers altijd over een maximaal visueel comfort beschikken. Mensen die een bril op sterkte nodig hebben kunt u niet laten kiezen tussen ofwel beschermd werken zonder goed te zien, of werken terwijl ze zien maar zonder bescherming. Voor deze mensen voorzien we veiligheidsbrillen met glazen op sterkte. Hiervoor werkt Prosafco samen met gediplomeerde opticiens doorheen Vlaanderen.

ADEQUATE OPTISCHE METING

Prosafco zorgt voor een adequate optische meting en oplevering bij u on-site.

Podologie

Wist u dat 10% van alle werknemers aanpassingen aan hun schoenen nodig hebben om comfortabel te kunnen werken? Als u zelf inlegzolen plaatst in veiligheidsschoenen vervalt de certificering!

Prosafco levert steunzolen op maat, aangepaste veiligheidsschoenen en orthopedische veiligheids-schoenen volgens de protocollen van de fabrikant. Prosafco biedt deze dienst aan om de autonomie, mobiliteit en het voetcomfort van de eindgebruiker te verbeteren.

Otoplastieken

Natuurlijk biedt Prosafco een uitgebreid standaardgamma aan op het vlak van gehoorbescherming. Maar net zo goed zorgen wij voor op maat gemaakte producten (otoplastieken) voor een maximale beveiliging bij bv. geluidspieken of langdurige blootstelling.

Mensen die om – ongeacht welke reden – gehoorbescherming op maat nodig hebben, kunnen ook bij Prosafco terecht. We werken hiervoor samen met gediplomeerde audiologen. De oorschelp wordt gevuld met afdrukmateriaal, er wordt een afdruk genomen en vervolgens wordt een oordop afgeleverd die perfect op maat van de persoon gemaakt is. Persoonlijker kan niet!

Contacteer ons voor meer info
 
ContactServices in de kijker


Printing

Omdat werkkledij en veiligheidskledij ook deel uitmaken van het imago van een bedrijf, is personalisatie van textiel aan te raden. Het personaliseren van uw kledij zorgt voor een professionele, kwalitatieve & uniforme uitstraling van uw merk.

Prosafco bedrukt zo'n +300 000 kledijstukken/jaar. We beschikken over een eigen atelier en werken ook met professionele partners, waardoor we snel en flexibel kunnen handelen. Dit zowel voor grote als kleine opdrachten.

Webshop op maat

Op zoek naar een manier om uw personeel zelf te laten bestellen? Dan heeft Prosafco voor u dé oplossing. Met onze webshop op maat kan uw personeel snel & eenvoudig bestellen uit een persoonlijke catalogus.

Hiernaast zijn nog tal van mogelijkheden zoals goedkeuring instellen, budgetten bepalen & meer.

Ontdek ook onze andere services
 
Bekijk alle servicesOnze 7 workwear & safety shops

De rol van de workwear & safety shops

Prosafco draagt lokale verankering hoog in het vaandel. Wij stellen u graag de 7 Workwear & Safety Shops voor. In de shops kunt u de persoonlijke bescherming echt ervaren. De beleving staat centraal. U kan er de producten voelen en testen. Elke klant ontvangt er deskundig advies en een persoonlijke service.Laden
Laden