Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.Laskledij is niet zomaar een uniform; het is een essentieel schild dat beschermt tegen de intense hitte, vonken en straling die vrijkomen tijdens laswerkzaamheden.  

Eigenschappen


  • Hittebestendigheid: Lassers worden blootgesteld aan intense hitte en vonken. Daarom moet deze kleding gemaakt zijn van hittebestendige materialen, zoals leder, katoen of speciale hittebestendige synthetische vezels.

  • Vuur- en Vonkbestendigheid: Kleding moet bestand zijn tegen vlammen en vonken die vrijkomen tijdens het lassen. Dit minimaliseert het risico op brandwonden.

  • Bescherming tegen Straling: Bescherming tegen de schadelijke effecten van UV- en infraroodstraling die vrijkomen bij lassen is essentieel. Speciale coatings of materialen kunnen deze straling absorberen.

Het juiste type kleding voor lassers kan aanzienlijk bijdragen aan de veiligheid en het welzijn van degenen die met laswerkzaamheden bezig zijn. Het is cruciaal om kleding te kiezen die voldoet aan de vereisten van de specifieke laswerkzaamheden die worden uitgevoerd, rekening houdend met de intensiteit van het werk en de gevaren die daarbij komen kijken.
Laden
Laden